سکنجبین زعفران بهلین

سکنجبین زعفرانی شرکت بهلین

فاقد مواد نگهدارنده، باز کننده کبد، طحال و کلیه

این محصول را به دوستان خود معرفی کنید! این محصول را به دوستان خود معرفی کنید!
8,500 تومان بدون مالیات.
ارسال سریع

شرکت بهلین یکی از تولید کنندگان معتبر انواع شربت سکنجبین و جزو معدود شرکتهاییست که میتوان از محصولات آن بهره طبی برد.

حذف شکر و استفاده از عسل و نبات و همچنین استفاده از سرکه انگور طبیعی جزو مهمترین بارزه های شربتهای سکنجبین بهلین است.

در ساخت شربت سکنجبین بهلین انواع عرقیات جایگزین آب شده اند و به هیچ عنوان در آن از شکر سفید، طعم دهنده یا رنگ دهنده های صنعتی و مواد نگهدارنده استفاده نشده است.

خواص سکنجبین:

سکنجبین یا سرکه انگبین در واقع مخلوطی است از سرکه و عسل و معمولا نعناع به عنوان معطر کننده که به میزان معین در هم می آمیزند و از مخلوط آنها شربتی خوشگوار و معطر و فرحبخش به وجود میاورند.

سکنجبین هم نوشیدنی است و هم دارای ظرفیت بالفعل و بالقوه تبدیل شدن به غذا و دارو را دارد و دارای خاصیت پیشگیری کنندگی از بروز بسیاری از بیماریهاست.

سکنجبین انواع مختلفی دارد و انواع مختلف آن میتواند علائم و نشانه های بیماری را برطرف سازد هرچند سکنجبین داروی صرف نیست و نمیتوان از آن انتظار درمان کامل داشت.

سکنجبین به تعادل اخلاط و تعادل کیفیات و تغییر شیمی خون برحسب مزاج ذاتی افراد کمک میکند.

مصرف این نوشیدنی در برطرف نمودن بسیاری از تحریکات روانی و اعراض نفسانی (حالات روحی) موثر واقع میشود و همچنین انواع آن میتواند شکم را نرم و مجاری را پاک کرده و انسدادها را باز نماید و از بسیاری از بیماریهای روده جلوگیری کند.

رفع عفونتهای آشکار و پنهان بدن، تخلیه مواد زائد از بدن، تخلیه رطوبات و خلط ناشی از سرفه های سخت، رفع انسداد اندام داخلی از دیگر ویژگیهای سکنجبین است.

سکنجبین با تاثیر برروی ساختار کبد موجب حذف چربیهای هضم نشده و ناخالصیهای مجاری کبد میگردد که در نهایت به هضم غذا کمک کرده و ضرر ناشی از پرخوری را از بین میبرد.

برای شناخت فوائد و موارد مصرف سکنجبین باید اجزاء آن را شناخت. سکنجبین در انواع مختلفی تهیه میشود و در کتب معتبر طب سنتی به 1260 نوع سکنجبین اشاره شده است.

مهمترین مواد موجود در سکنجبین شامل سرکه، نبات، عسل، ترشیهای جایگزین مانند آب لیمو، آب نارنج، تمرهندی، آب سیب ترش، آلو بخارا، گلاب، نعناع، عرق بهار نارنج و ... میباشد.

ترکیبات شربت سکنجبین زعفرانی بهلین به این شرح است:

سرکه سیب طبیعی، نبات، عسل، زعفران، عرق نعناع، عرق بیدمشک و سایر عرقیات معطر، عصاره میوه

سرکه سیب: اصلی ترین اثر درمانی سرکه به عنوان چاشنی غذا، گند زدایی ضعیف، پاکسازی معده، کمک به هضم غذا، اشتها آور، بازکننده انسداد مجاری کبد و طحال، منع ورم و آماس و خونریزی و نرم کننده الیاف گوشت خوراکی است. بعضی از انواع سرکه مانند سرکه عنصلی یا سرکه کَبَر یا سرکه سیب دارای خواص بیشماری هستند.

عسل: شیخ الرئیس بهترین عسل را عسل بهاری میداند. عسلی که کف آن را نگرفته باشند بادآور و مسهل است. عسل پخته شکم را روان نمیکند و بسیار تغذیه دهنده است. اصلی ترین کاربرد عسل در بدن ممانعت از فساد و گندیدگی است. شیخ الرئیس عسل آب را نیرو دهنده معده و اشتها آور دانسته و پادزهر تریاک و نیش حشرات موذی معرفی میکند

دیسقوریدوس عسل را دارای خاصیت پاک کنندگی، گشاینده دهانه رگ ها و جذب کننده رطوبات میداند بنابراین زخمهای چرکین و عمیق را پاک میکند، تاری دید را جلا میبخشدو اگر به هنگام پختن کف روی آنرا جدا نکنند خاصیت تحریک سرفه و مسهلی خواهد داشت.

نبات: ماده اولیه در شکر، قند و نبات یکسان است اما کریستالهایی که در نبات ایجاد میشوند با کریستالهای قند و شکر متفاوت است لذا خاصیت قند و شکر با نبات متفاوت است. نبات طبیعت گرم تری نسبت به قند و شکر دارد از این رو نبات تاثیر بسزایی در رفع دل درد، نفخ و ... دارد و همچنین از جاری شدن آب دهان در خواب جلوگیری میکند.

نبات به دلیل دارا بودن مقدار زیادی ساکارز بسرعت جذب بدن شده و با تقویت عضلات باعث افزایش سوخت و ساز چربیها و پروتئینها در بدن میشود.

عرق نعناع: مسکن درد و زخم و سوزش معده، بادشکن، درمان دلپیچه و رفع اسهال، مفید در تقویت معده، کاهش ترشحات زیاد معده، ضد سردرد، ضد اسپاسم و دردهای روده، ضد نفخ و برطرف کننده باد گلو.

دیدگاه کاربران
1

  • 1395-06-31

    کی میارین پس خیلی وقته ناموجوده

    پاسخ مدیر:

    سلام به شما


    متاسفانه تولید کننده محصول در تامین به مشکل برخورد کرده و فعلا خبری از تامین نیاز ما نیست


    شاد و تندرست باشید

نظر خود را بنویسید

*
*
free web stats