آنغوزه

گیاه دارویی آنغوزه

این محصول در بسته بندی 90 گرمی ارسال میگردد

این محصول را به دوستان خود معرفی کنید! این محصول را به دوستان خود معرفی کنید!
19,900 تومان بدون مالیات.

آنغوزه صمغیست بسیار تلخ و بدبو که در قدیم الایام به آن لقب مدفوع شیطان داده بودند

گرچه طعم و بوی آنغوزه بسیار ناخوشایند است اما خواص بینظیر آن بسیاری را قادر به چشم پوشی از طعم و بوی خود کرده

آنغوزه یکی از گیاهان دارویی بسیار موثر در کاهش و درمان عفونتهای دستگاه گوارشی، عفونت کلیه و عفونت مجاری تنفسی است.

همچنین در افرادی که به دلیل ضعف رحم مشکل ناباروری و یا سقط مکرر دارند مصرف آنغوزه توصیه میشود.

توصیه میشود این گیاه بصورت حب و مقدار حدود 3 گرم در روز مصرف شود یا اینکه داخل کپسول خالی ریخته شود و به همراه مقداری آب میل گردد.

دیدگاه کاربران
7

  • 1395-03-02

    با سلام
    محصولی که شما میفروشید خود گیاه آنغوزه هست یا شیره ای که با تیغ زدن از گیاه بدست میاد که بهش میگن شیره ی آنغوزه؟
    سپاس

    پاسخ مدیر:

    سلام به شما
    محصولی که در فروشگاه عرضه میشه صمغ گیاه آنغوزه هست. در طب سنتی به این صمغ کمات یا آنغوزه گفته میشه و گیاه آنغوزه مورد مصرفی نداره و تنها همین صمغ هست که استفاده میشه
    شاد و تندرست باشید

  • 1395-04-04

    این صمغ تمیز نیست و با خاک و ... مخلوط است...صمغ تمیز انگدان ندارید؟

    پاسخ مدیر:

    سلام به شما
    روش جمع آوری صمغ انگدان (انجدان) به گونه ای است که خواه ناخواه خاک و خاشاک به صمغ خواهد چسبید (مانند ترنجبین)
    متاسفانه به دلیل قیمت بالای این محصول در حال حاضر افرادی سودجو اقدام به تهیه آنغوزه دست ساز میکنند که بسیار تمیز و شفاف است اما به هر حال جمع آوری صمغ بدون آغشته شدن با خاک امری غیر ممکن یا بسیار طاقت فرسا خواهد بود و در نتیجه آنغوزه موجود در این فروشگاه نیز دارای خاک و خاشاک میباشد


    شاد و تندرست باشید

  • 1395-04-04

    این صمغ مثل علک چسبیه؟ جامده؟ در چی حل میشه؟با حرارت مایع میشه؟در روغن زیتون چطوری حل میشه؟(برای مصارف موضعی)

    پاسخ مدیر:

    سلام دوباره به شما
    از لحاظ میزان چسبندگی به هیچ عنوان با علک قابل مقایسه نیست و در حقیقت در صورتی که صمغ رو در دست بگیرید به دست نخواهد چسبید
    آنغوزه در اثر اعمال حرارت روان خواهد شد و برای مصارف موضعی توصیه میشه از روغن آنغوزه استفاده کنید (خیساندن یا حرارت دادن در روغن پایه)



    شاد و تندرست باشید

  • 1395-04-04

    روغن آنغوزه چطوری درست میشه...باید چند روز در روغن قرار داد؟حرارت لازمه؟(از اینجا آنغوزه بخرم و با روغن مخلوط کنم؟)
    روغن زفت یا خود زفت (مومیا) در فروشگاه دارید؟
    ریحان کوهی درجه یک دارید؟
    با تشکر.

    پاسخ مدیر:

    برای تهیه روغن؛ از گیاه و دوبرابر وزن آن روغن پایه استفاده کنید.


    گیاه رو داخل روغن بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار بدید و 3-4 ساعت بگذارید باقی بمونه و در این مدت چندین مرتبه (حداقل 10-15 مرتبه) مواد رو بهم بزنین (حرارت غیر مستقیم باید به میزانی باشه که روغن کاملا گرم بشه)
    بعد گیاه رو تا جای ممکن فشار بدید (پرس سنگین) و سپس محلول رو صاف کنین و از روغن استفاده کنین
    روش دیگه اینه که به همین میزان گیاه و روغن رو در ظرف درب بسته در محلی که نور آفتاب وجود داره قرار بدید و اجازه بدید مواد حدود 10-15 روز باقی بمونه و سپس گیاه رو فشار سنگین داده و محلول رو صاف کرده و استفاده کنید
    روغن زفت متاسفانه موجود نیست و چیزی که در حال حاضر به عنوان روغن زفت یا مومیایی برای کاهش درد و رفع ترک خوردگی استفاده میشه دارای مواد افزودنی (تقلب) هست
    در صورتی که روغن رو برای کاهش درد نیاز دارید بهتون استفاده از روغن عرق النساء رو میدم که در حال حاضر فروش بسیار بالایی داره و به اندازه ای جواب نیاز مشتریان رو داده که برخی مشتریها برای اقوام و دوستان هم به تعداد بالا خریداری میکنن
    در مورد ریحان کوهی، با توجه به اینکه برخی از گیاهان در نقاط مختلف به نامهای متفاوت گویش میشه، لطفا توضیح بیشتری از محصول مورد نظر بفرمایید اما؛
    در بازار 2 نوع تخم به عنوان تخم شربتی به فروش میرسه. یکی تخم ریحان درشت که متاسفانه به اشتباه به اسم تخم شربتی به فروش میرسه و یکی تخم ریحان کوهی که تخم شربتی واقعی هست و از تخم ریحان معمولی ریزتر هست
    در صورتی که تخم شربتی ریز همان تخم ریحان کوهی مد نظر شماست، باید بگم که بله این محصول در فروشگاه موجوده اما هنوز به سایت اضافه نشده که به زودی این محصول نیز به سایت اضافه خواهد شد



    شاد و تندرست باشید

  • 1395-04-04

    با سلام، بله همان "تخم ریحان کوهی" مد نظر من است.
    در ضمن در قسمت روغن ها .ml آنها نوشته نشده مثلا در محصول "روغن بنفشه نوشاد" در عکس مشخص نیست 37 نوشته یا 57 در محصول" روغن بنفشه شفا" هم خبری از مقدار نیست...برای مصرف موضعی کدامیک خالصتره؟ با تشکر.

    پاسخ مدیر:

    سلام دوباره به شما
    تخم ریحان تا 24 ساعت آینده روی سایت قرار خواهد گرفت اما در حال حاضر نیز در فروشگاه موجود است و در صورت تمایل با برقراری تماس میتونید محصول مورد نظر رو سفارش بدید
    اطلاعات مربوط به محصولات نیز در حال بروزرسانی هست و در حال حاضر تمام تلاش تیم سایت ترجمه مطالب و تهیه مقالات برای سایت و وبلاگ فروشگاه هست و امیدواریم به زودی اطلاعات کامل و با کیفیتی در اختیار بازدیدکنندگان سایت قرار بدیم اما برای پاسخ به پرسش شما همینجا عرض میکنم که روغن نوشاد 37 میل هست. در صورتی که نیاز به روغن جهت مصرف موضعی دارید پیشنهاد من به شما استفاده از روغن شفای کردستان هست
    در انتها ضمن تشکر از شما بابت ارسال نظرات و پیشنهادات بسیار عالی، از شما بابت جذف بخشی از نظراتتون که بیشتر مربوط به محصولات و خدمات رسانی ما میشد پوزش میخوام و به شما اطمینان میدم محصولات مورد نظرتون در صورتی که امکان تامینشون فراهم باشه حتما تهیه و در اختیار قرار میگیره
    امیدوارم همچنان از نظرات خوبتون استفاده کنیم و از پیامهای شما انرژی بگیریم


    شاد و تندرست باشید

  • 1395-09-23

    سلام

    خسته نباشید
    من برای مصرف خوراکی میخوام آنغوزه رو
    با توجه به اینکه مقداری خاک و خاشاک بهش چسبیده خوردنش باعث مریضی نمیشه یعنی؟
    میشه خوردش اینو؟؟؟ یا طرز مصرف خاصی داره؟

    پاسخ مدیر:

    سلام


    با توجه به خاصیت ضدعفونی کنندگی بسیار بالای آنغوزه مشکل خاصی در مصرف خوراکی وجود نداره اما یکی از روشهایی که برخی برای رهایی از شر خاک و خاشاک استفاده میکنن حل کردن آنغوزه در آب گرم و در نتیجه جداشدن خاک و خاشاک هست و سپس میشه با حرارت دادن آنغوزه و تبخیر آب به شکل اولیه رسید


    شاد و تندرست باشید

  • 1395-09-26

    ممنون از پاسختون فقط یک سوال دیگه هم دارم
    شما در کامنت ها فرمودید نوع بدون خاک و خاشاک اون نوع نامرغوب هست در حالی که من در یکی از سایت ها برعکس این رو خوندم که میذارم اینجا
    لطفا توضیح بفرمایید

    آنغوزه شیره ی گیاهی است که از تیغ زدن ریشه یا پایین ساقه و یا قطع ساقه گیاهان مولد آنغوزه از ناحیه یقه ی گیاه خارج می شود و در طول تابستان به دست می آید و به دو صورت در بازار عرضه می شود. یک نوع را که آنغوزه اشکی گویند بسیار تمیز ؛ بدون خاک و خاشاک و مرغوب است رنگ خارجی آن زرد مایل به قرمز یا قهوه ایی ، صاف و شفاف است. از نظر ابعاد در حد فندق یا کمی بزرگ تر یا کوچک تر در ابعاد نخود است رنگ مقطع آن سفید است که در مجاورت هوا به سرعت اکسیده شده و تیره می شود.و نوع دیگر که در بازار عرضه می شود توده ایی گفته می شود که با بی دقتی جمع آوری شده و مخلوط با خاک و خاشاک و برگ است و نامرغوب می باشد طعم انغوزه گس در بعضی گونه ها تلخ و بویی شبیه بوی سیر، متعفن و خیلی تند دارد.

    پاسخ مدیر:

    سلام
    متن بالا از نظر من هم صحیح و هم مقداری اشتباه است که بیشتر در این مورد برایتان توضیح خواهم داد
    در حال حاضر 3 نوع محصول تحت نام آنغوزه در بازار عرضه میشود
    یکی نوعی بسیار تمیز و شفاف است که بخش عمده آن بصورت دست ساز! تهیه شده و با آنغوزه طبیعی مخلوط و به بازار عرضه میشود
    دقت بفرمایید که شیره آنغوزه در منطقه شن خیزی! مانند سیستان تهیه میشود و بنابراین خواسته یا ناخواسته مقدار زیادی شن و گرد و خاک با شیره مخلوط میشود
    نوع دوم که در بازار موجود است (که توسط شما نیز خریداری شد) شیره ای زرد یا کرم و مایل به قهوه ای است که خاشاک کمتری داشته و در سطح بازار به عنوان آنغوزه مرغوب شناخته میشود
    نوع سوم این محصول نیز رنگی قهوه ای و کاملا تیره (چیزی شبیه شیره شیرین بیان) و مخلوط با حجم زیادی خاشاک و شن ریزه است که نوع نامرغوب آنغوزه بوده و کیفیت مطلوبی ندارد
    از محصول نوع سوم روز یکشنبه عکسی جهت اطلاع شما (و سایر بازدیدکنندگان صفحه) آپلود میکنم تا تفاوت مدل دوم و سوم کاملا مشهود باشه
    اما چیزی که در کامنتها مد نظر بنده به عنوان نوع نامرغوب بود همان نوع اول است که بصورت دست ساز تهیه شده و با آنغوزه ترکیب میگردد
    مواردی که در بالا ذکر شد وضعیت آنغوزه در بازار فعلی کشور است اما در کتب مرجع طب سنتی ایران تنها به دو نوع روشن و تیره آنغوزه (بدون ذکر داشتن خاشاک و شن) اشاره شده که نوع روشن آن آنغوزه طیب و نوع دوم آنغوزه منتن نامیده میشده و از نظر طب سنتی نوع اول بر نوع دوم برتری داشته است


    شاد و تندرست باشید

نظر خود را بنویسید

*
*
free web stats